Çorlu`da Karavanlara Yer Açıyoruz

Orjinal Resim

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, kente kazandırılacak karavan park projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı.

Çorlu Belediyesi, kentin sosyal ve turistik altyapısını güçlendirecek yenilikçi projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Doğaseverlerin ve karavan tutkunlarının heyecanla beklediği karavan park projesinde altyapı ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, çalışma alanını ziyaret ederek projenin son durumu hakkında incelemelerde bulundu.

Kent Turizmine ve Alternatif Konaklamaya Büyük Katkı

Projeyle birlikte kente gelen yerli ve yabancı karavan kullanıcılarına güvenli, konforlu ve modern bir alan sunulacağını belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını vurguladı.

İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Sarıkurt, “Karavanlara Çorlu’da yer açıyoruz. Çorlu’muza kazandıracağımız karavan park alanında devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Karavan tutkunlarına konforlu ve düzenli bir konaklama imkânı sunacak, kentimizin turizm potansiyeline katkı sağlayacak bu yeni alanı en kısa sürede hizmete sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şimdiden tüm hemşehrilerimize ve kentimizi ziyaret edecek karavan tutkunlarına hayırlı olsun.” dedi.

Karavan Park alanında elektrik, su ve atık su gideri gibi temel altyapı olanaklarının yanı sıra ziyaretçilerin huzurla konaklayabileceği çevre düzenlemeleri de yer alacak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Çorlu, karavan rotalarının önemli duraklarından biri hâline gelecek.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    12.10.2026 13:56:48
  • Okuma Sayısı
    18

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l